Utstyrskroken

Gratis utlån av sports- og friluftsutstyr for alle som har lånekort på biblioteket.

Utstyrskroken er en utlånssentral med sports- og fritidsutstyr. Utstyrskroken er plassert på Flå bibliotek og May Iren Natten Frydenlund er ansatt i en 20% prosjektstilling for å drifte denne.

Dette er et tilbud til alle uansett alder, her kan alle låne sports- og fritidsutstyr. Dette er et gratis tilbud hvor du låner utstyr på lik linje som du låner bøker på biblioteket, det eneste du trenger er et lånekort på biblioteket.

Sommerutstyret du blant annet kan finne her er SUP brett, Hoover Board, skateboard, tube, vannski, sykkel, sparkesykkel, rulleskøyter mm. Frister det å låne sykkel får du også låne hjelm, det vil også være mulig å låne beskyttelses utstyr til rulleskøyter og sparkesykkel.

Vi har også fått mulighet til å låne ut friluftsutstyr som turgruppa i Flå har kjøpt inn, her har vi 2 og 3 manns telt, lavvo og kano. Vi har også kjøpt inn tursekker og hengekøyer, det er altså flere muligheter til å ta med familien på tur i skogen.

Av vinterutstyr har vi alt du trenger for å dra i alpinbakken, langrennsutstyr, truger, akebrett og pulk. 

Hvis det er noe du tenker vi mangler i hyllene så er det lov å komme med forslag til det, vi vil kjøpe inn mer utstyr etter hvert som vi ser etterspørselen etter ting.

Utstyrskroken har åpent hver tirsdag fra 14.00 – 18.00. Åpningstidene kan bli justert og utvidet dersom det er behov for det.  

Telefonnummer: 90995920

Følg utstyrskroken på Facebook

Utstyrskroken har fått 150 000 i støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, 30 000 fra Skue Sparebank og 100 000 til drift i 2021 av Flå Spareforening

Kontakt

Flå kommune v/Flå Frivilligsentral, Sentrumsvegen 24
3539 Flå

Organisasjonsnummer
964951462

Sosiale media

2023 © Flå frivilligsentral