Lørdag 19 Januar 2019
Kl. 11:00 - 15:00, Flå skole - gymsalen
Bytte- og bruktmarked
Har du klær eller utstyr du aldri bruker? Eller kanskje ønsker du deg bare noe nytt? Lørdag 19. januar blir det kles- og utstyrsbytte og bruktmarked i gymsalen på Flå skole.

Arrangementet er delt i 2 avdelinger: (foregår parallelt)

Del 1 er bytte.
Her tar du med deg inntil 10 plagg eller utstyr som er hele, rene og i den stand at du kunne gitt det til din beste venn! Du får like mange byttelapper som du leverer inn plagg eller utstyr, og få deretter shoppe fritt i bytteavdelingen. Du betaler med dine byttelapper. Enkelt og greit! 

Del 2 er marked:
Her blir det salg av pent brukte vinterklær og skiutstyr - både til barn, dame og herre. Hvis du ønsker plass til å selge klær og utstyr kan du ta kontakt med Andrine på Frivilligsentralen på 41 60 55 78 eller Margrethe på 96 87 66 26.
Det du ikke får solgt kan du selvfølgelig ta med deg hjem eller du kan la det stå igjen. Det som ikke blir hentet/solgt vil bli levert til Fretex. Skiutstyr som er til overs vil bli brukt til utlån til barn og unge ved Flå skole og barnehage. Du kan ta med så mye du ønsker for salg, og møt opp senest en halvtime før for å gjøre det klart. 

Vi kommer til å arrangere bytte- og bruktmarked også til våren slik at nå passer det best med vinterklær og skiutstyr. 

Ta med deg familie og venner - Vi lover gratis kaffe, miljøvennlig og samvittighetsfull shopping og hyggelige folk!

Kontakt

Flå kommune v/Flå Frivilligsentral, Sentrumsvegen 24
3539 Flå

Organisasjonsnummer
964951462

Sosiale media

2024 © Flå frivilligsentral