Flå juniorklubb

Vil du bidra til at barn og unge i Flå ha et fritidstilbud? Flå ungdomsklubb har vokst og den siste tiden har det vært mellom 15 og 30 ungdommer tilstede hver klubbkveld. Det er på grunn av dette man ser at dette tilbudet er noe som bør inkludere mellomtrinnet (5 til 7. klasse). Kunne du tenke deg å være frivillig på klubben?

Aldersgruppe: 9 til 12 år

Juniorklubben: 

Mellomtrinnet på Flå er en aktiv gjeng som ønsker seg juniorklubb. Den 3. August i år fikk de komme en kveld på klubben, dette ga mersmak. Etter dette har de ventet spent på om de kan få et fast tilbud. For å få til dette er vi avhengige av at frivillige (foreldre eller andre) kan stille opp når det er klubb. Oppgavene man har er å være en trygg person som er tilstede for barna, hjelper til med å sette igang aktiviteter som bordtennins/ biljardturnering, spillaktiviteter eller annet. Klubben skal være et sted hvor man kan være seg selv og oppleve mestring. Hovedansvaret for klubben ligger hos klubbleder, som også vil være tilstede hver gang. 

Tidspunkt for når klubben blir er ikke satt enda, men tanken er at det er åpnet rett etter skoletid en dag i uka. Vi er avhengige av frivillige for å starte dette tilbudet og det blir ikke satt igang før det er voksne som kan være tilstede. 


Kontakt

Flå kommune v/Flå Frivilligsentral, Sentrumsvegen 24
3539 Flå

Organisasjonsnummer
964951462

Sosiale media

2023 © Flå frivilligsentral